Vapaa-ajan asunnot

Välitimme viime vuonna  hieman edellisvuotta vähemmän vapaa-ajanasuntoja tai tontteja Pohjois-Savon alueelta. Myynnissämme olleista kohteista ainoastaan yksi ei löytänyt ostajaa kauttamme. Hintahaarukka oli iso; edullisin kohteemme maksoi n 20.000€ ja kallein kohteemme n 200.000€. Osa kohteistamme oli ns. kuivanmaan mökkejä. Välitimme myös pelkkiä tonttejal. Vuonna 2013 viimeinen vapaa-ajan kohde myytiin joulukuussa ja  kauppa on lähtenyt jo tänä vuonna hyvin käyntiin. Vapaa-ajanasuntojen lisäksi välitimme v 2013 myös useita omakotitaloja, jotka tosiasiallisesti päätyivät pääosin kakkosasunnoiksi. Olemme erittäin vahvoja välittämään Sinunkin vapaa-ajanpaikkasi.  Kannattaa soittaa oletpa ostamassa tai myymässä! Tunnemme hyvin vapaa-ajanasuntomarkkinat Pohjois-Savossa ja hieman muualtakin.

Pyydä ilmainen arviokäynti.

Soita puh 044-534 5518 tai 050-534 0019. Ostajaehdokkaita on aina "valmiina" listoillamme.


Tarjoa myyntiin kauttamme!

PS. Olemme pieni välitystoimisto Pohjois-Savossa, mutta vapaa-ajanasuntojen välittäjänä suuri. Suurempi kuin uskotkaan!

Kuopion ja Tuusniemen rajamaastossaPilha-tuotteen parvihuvila rak. v 2007 alkaen on yhä hieman keskeneräinen. Rakennuslupa on voimassa tämän vuoden syyskuun 14 päivään saakka. Rakennustarkastuksista on tehty jo kaikki katselmukset runkokatselmukseen saakka. Iso osa keskeneräisten töiden rakennustarvikkeista on valmiina tontilla hyvin suojattuna. Mm sähköaggregaatti kuuluu kauppaan. Rakennusluvan asemapiirroksessa on sijaintivaraus myös erilliselle ranatsaunalle ja harmaiden vesien imeytyskentälle ja sakokaivoille.

Os. Vehmasjärvenpolku 95, Tuusniemi, Kohman kylä

Vehmasjärven rannalla uusi kesämökki

as.pa 39 m2 + kesekneräinen loft-parvi lattiap-ala 17 m2
lisäksi veranta n 12 m2 ja parveke
 Varsinainen asuinkerros on jo oikeastaan täydessä käyttökunnossa, parvi on viimeistelyä ja portaita vaille valmis, myös parveke puuttuu. Lattiavasat toki on asennettu valmiiksi.

joka on vielä hiukan keskeneräinen

 

Vehmasjärvi on noin 2 km pitkä ja muutaman satametriä leveä erämaajärvi, jonka vesi on luonnollisesti puhdasta. Tontin koko on 8430m2 ja rantaviivaa on 105 metriä ja se avautuu noin kaakkoon. Kysy lisää ja tutustu tarkemmin paikan päällä tähän projektiin! Soita 050 5340019 / Harri

Katso lisää Jokakoti.fi (see more, click here)>>>

 

Kuopio, Vehmersalmi, Suojärvi
 

Todella kauniilla paikalla kahden järven (Keskimmäinen Suojärvi ja Iso-Suojärvi) ja pienen joen lähes ympäröimä vanha asutustila, jolla sijaitsee vapaa-ajanasuntona oleva n 50 luvun puolivälissä rakennettu rintamamiestalo, jossa on tilaa reilusti. Lisäksi on isohko rantasauna isoine ja viihtyisine saunatupineen lähes vesirajassa, savusauna, aitta/liiteri, autotalli/vaja ja lato sekä rantakota.Os. Kangasjärventie 100, Vehmersalmi

Ostotarjous on hyväksytty 4.4.2014. Myynti on päättynyt!

H. 79.000€

Jos kaipaat isoa tonttia ja paljon tilaa rauhallisessa paikassa...
 

Päärakennuksen alakerta, mitat 7,7 x8,8 = 65 m2: tupakeittiö, makuuhuone, olohuone, et, tk ja veranta
yläkerta n 35 m2: iso n 30 m2 koko talon mittainen huone, jonka savuhormisto jakaa kahdeksi. Lisäksi pieni makuusoppi sekä ullakkotilat.
päärakennuksessa on pönttöuuni, leivinuuni/puuliesi ja Porin Matti-kamina sekä sähköpattereita.Talo soveltuu hyvin todelliseksi kakkosasunnoksi ja voi sitä käyttää talvipakkasillakin. Yli kahden hehtaarin tontilla ei tule aika pitkäksi pahimmallakaan "Puuha-Petellä". Lisäksi on ostettavissa n 1,8 ha:n suuruinen erillinen metsätila, hintanäkemys n 7.000€.


  

Rantasauna ja puhdas, lähes 30 m syvä järvi edessä

Tosi viihtyisä ja idyllinen sauna ja saunatupa tuovat mieleen Suomenlahden saariston rantasaunat ja venevajat.


Kuopioon matkaa on vain  vähän yli 40 km, Vehmersalmeen n 15 km, samoin Riistavedelle. Kangasjärventie kääntyy Savulahdentieltä.

 


 

KUOPIO, ITÄ-KALLAVESI, PAPINSALON SAARI

Kauniissa järvimaisemassa lähellä Vehmersalmen Ritoniemeä niemessä sijaitsevalla 3000m2 tontilla perinteinen kesämökki heti käyttöön.Veneilijälle, kalastuksen harrastajalle, luontohenkiselle rauhallisessa saarimiljöössä. Papinsalo on suosittu ja perinteinen kesänviettopaikka.

H. 49.000

Perinteinen, siistikuntoinen kesämökki n 30 m2

Tupa/keittiö, mh ja sauna n 30 m2, erillinen vieras-aitta n 12 m2, vaja ja varastorakennus.

Aurinkosähköjärjestelmä, kamina.Tasainen niemitontti 3000m2, rannat kahteen suuntaanRantaviivaa itään (venelaituri ja saunaranta) n. 50 m ja vierasaittaranta etelä/lounas n 20 m. Tontti menee niemen läpi.

Katso lisää Jokakoti.fi (see more, click here) tästä>>>

 

Mummonmökki, Tuusniemi, Salonkylä

Litmaniementiestä vain pienen matkan päässä Salonkyläntien varrella todella perinteinen "mummonmökki", talo on tehty käsinveistetystä järeästä pelkkahirrestä pienen mäennyppylän päälle niinkuin tapana oli.


 

Os. Salonkyläntie, Tuusniemi

H. 27.000€

 

 

todella idyllinen hirsiseinäinen tupa ja kamari

Talo on ulkomitoiltaan 9,1 x 4,8 m + eteisveranta n 5 m2, pihalla on luonnollisesti oma sauna ja pukuhuone, lisäksi vaja/varastorakennus sekä entinen hirsirakenteinen savusauna(ei kiuasta).
Tontti on kooltaan 3.480 m2 ja se sijaitsee metsäisessä maisemassa, omalla tontilla on pieni ryytimaa, marjapensaita, mansikkamaa ja koivikko. Omassa vesikaivossa on riittänyt vesi hyvin. Tupa on reilunkokoinen, n 25 m2, makuukamariin sopii hyvin leveä parivuode. Entisestä ruokakomerosta on tehty myöhemmin keittokomero, jonka perällä on talouskellari (erillinen ovi).
Tuusniemelle on matkaa n 14 km ja Kuopioon n 60 km

Lähstöllä on Vehmasjärvi, jossa on kalastusmahdollisuus, luonnollisesti ympärillä on hyvät marjastus ja sienestysmaastot. Salonkyläntietä pidetään auki läpi vuoden.


Katso lisää tietoja Jokakoti.fi (see more, click here) tästä>>>


 

Vehmersalmen Hormajärvellä perinteinen kesämökki

  
Katso lisää Jokakoti.fi (see more, click here)tästä>>>

isolla 1,26 ha:n lounaaseen avautuvalla rantatontilla

Mökki on rakennettu v 1973 ja kaipaa kohentamista sekä ulkoa että sisältä. Mökki on kooltaan 43/50 m2 käsittäen olohuoneen ja keittiön sekä makuualkovi. Myös sauna pukuhuoneineen on päärakennuksessa. Päärakennuksen vieressä on aitta/vajarakennus, Lähellä Saitanjärventietä on lisäksi varastorakennus. Tontti on hyvä: kovaa hiekkapohjaista rantaviiva on n 100m ja se avautuu lounaaseen. Päärakennus sijaitsee mäennyppylällä, josta on hieman loivahkoa rinnettä rantaan. Naapureita on, mutta niihin ei ole välitöntä näköyhteyttä. Vehmersalmen kirkonkylälle on matkaa n 8 km, jossa on hyvät palvelut. Kysy lisää 050-5340019 tai 044-5345518.

H. 55.000€, os Saitanjärventie 259,71310 Vehmersalmi
 

Kuopion torilta kesällä autolla 36km, talvella n 5 km. Veneellä Pirttiniemestä n 3,5 kmKallion päälle rakennettu jämäkkä hirsitalo, tasainen tontti 3.145m2. Kovapohjainen, osin kallioinen ranta (rv 90-100 m) itään. Sähköistetty.

Talvella jäätietä pitkin muutaman minuutin ajomatka Kuopion keskustasta. Tähän kannattaa tulla tutustumaan, soveltuu myös ympärivuotiseen käyttöön.

H. 102.000€

Päärakennus+rantasauna+aitta+liiteri

h,k, et,kuisti n 35m2, rantasuna n 8 m2, rantasauna lähes vesirajassa.Vierasaitta ja liiteri.
Paikka sijaitsee niemen kainalossa, lähellä on myös hiekkainen lasten pulikointiranta. Auringonlaskua ja myös nousua voi ihailla vaikkapa Puikkoniemen kärjestä, josta voi katsella myös kaupunginvaloja. Juomavesi ja talousvesi saadaan lähellä olevasta yhteiskäytössä olevasta lähteestä.
,
Kuopio, Vaajasalo, Puikkoniementie

Kodikas ja viehättävä kokonaisuusPaikka on ollut saman perheen omistuksessa jo yli 50 v, nykyinen päärakennus valmistui v 1972, sitä ennenkin paikalla oli mökki. Päärakennus on oikeastaan melko hyvässäkin käyttökunossa huolimatta iästään, moni paljon nuorempi rakennus on paljon,paljon huonommassa kuosissa.

Katso lisää Jokakoti.fi(see more, click here) tästä>>>

 

Kuopiossa Juurusveden (Kallavesi) rannallaHyvin hoidettu kokonaisuus, rakennukset on rakennettu 60-luvun lopulla, mutta ovat ikäisekseen hyväkuntoiset ja riittävät monien pienten perheiden käyttöön tällaisenaan. Rakennusoikeutta on yhteensä 180 m2, josta on nyt käytetty 45 m2. Tontin koko on 2000m2, päärakennus on 20/25m2 ja sauna/saunatupa on hieman pienempi.

Riistaveden Pelonniemessä kesämökki ja sauna

Juurusvesi kuuluu samaan vesistöön kuin Kallavesi, johon yhteys on Jännevirran kautta. Kuopioon (tori) on matkaa hyviä teitä pitkin vajaa 40 km. Kiinteistö on kytketty sähköverkkoon. Vesiosuuskunnan vesiliittymä on maksettu, mutta ei kytketty:Hp 99.000€

os Teerisaarentie 152

hyvällä länsirantatontilla hyvien tieyhteyksien päässä

Tähän mökkiin pääset muuttamaan vaikka heti! Tervetuloa tutustumaan.
Katso lisää Jokakoti.fi( see more, click here)>>>


 

Melko uusi "vanha talo" Vehmersalmen Kohmalla
 Talossa on tilava tupa, jossa avokeittiö ja puuliesi sekä leiviuuni, makuuhuone on myös tilava, eteisessä on työhunetila. Yläkertaan ei ole rakennettu huoneita, mutta käyntiportaat ovat valmiina.
Talossa on noin 70 m2.

Os Humalalahdentie 24, Litmaniemi, Kohma

Hp 69.500€
  

pihapiirin kaikki rakennukset on rakennettu v 1991 vanhaan tyyliin

Päärakennuksen  lisäksi pihassa on hirsinen sauna/saunatupa ja hirsirakenteinen aittarakennus. Pihassa on oma kaivo, luonnollisesti sähköt on kaikissa rakennuksissa. Myydään irtaimistoinen (lähes kaikki)

Heti käyttövalmis kokonaisuus sopii hyvin vaikkapa kakkosasunnoksi

Oma venepaikka ja vene odottavat n kilometrin päässä kyläläisten yhteisessä venevalkamassa Kohmanveden rannalla(Kallavesi). Tontti on kooltaan kaksi hehtaaria ja se on pääosin koivuvaltaista metsää. Yhtään naapuria ei ole näköpiirissä, mutta kuitenkin lähistöllä.Katso lisää Jokakoti.fi tästä>>>

 

Tuusniemellä Ruunalammen rannallaTalo on valmistunut v 2005 ja sitä on tähän asti käytetty pääasiassa vakituiseen asumiseen. Lämmityksenä on tilaan nähden isokokoinen leivinuuni, pukuhuoneessa ja saunassa on lattialämmitys. Tähän pääset ilman heti päällekaatuvia remontteja.

Osoite: Ruunalammentie 26, Tuusniemi

talo vapaa-aikaan tai vaikkapa vakituiseen asumiseen

Tähän pääset asettumaan taloksi vaikka heti.

oh, avokeittiö, pukuh, sauna n 40m2 + katettu terassi, kaikki yhteensä n 53 m2

hinta vain 72.000€
lisäksi liiteri, aitta/varasto ja puucee + oma rengaskaivo ja jätevesikaivo harmaille vesille.Tässä paikassa on hyvä hinta/laatusuhdeMyydään määräalana, koko n 5000m2, rantaviivaa n 60 m. Avoin piha-alue

Katso lisää tietoja (see more click here) tästä>>>

 

Myydään huoneistot (2 kpl) Kreeta

Missä Koutsounari (lausutaan Kutsunari) on?
Koutsounarin kylä on Kreikan suurimman saaren Kreetan etelärannikolla, Libyan meren (Välimeri) rannalla eteläisimmässä Euroopassa. Itseasiassa läheinen Ierapetran kaupunki (n 8 km), jossa on asukkaita n 12-13000 on koko Euroopan eteläisin kaupunki. Netistä on saatavilla paljon tietoa alueesta ja sen ominaisuuksista sekä suomeksi että englanniksi. Koutsounarin kylä on Kreetan itäisimmässä prefektuurissa Lasithissa, jonka pääkaupunki on Agios Nikolaos, joka on monelle suomalaiselle lomailijalle tuttu. Sinne on matkaa n 35 km. Lentokentälle Iraklioniin on matkaa hiukan vajaa 100 km ja tiet ovat hyvät.

Palvelut Koutsounarissa:
Huoneistojen läheisyydessä on mm muutama taverna 200 m päässä ja rannalla vielä lisää. Supermarketit sijaitsevat päätien varrella n 400m päässä. Vapaasti käytettäviä uima-altaita on aivan lähellä, samoin tenniskenttä. Kaikki muutkin turismia palvelevat, mm autovuokraamot, apteekki ym palvelut ovat lähellä. Ierapetran kaupungin hyvät palvelut riittävät kenenkä tahansa tarpeisiin. Ierapetran satamasta pääsee risteilemään moniin paikkoihin Kreetalla ja sen ulkopuolelle. Julkinen liikenne toimii hyvin Koutsounariin (linja-autopysäkki n 200 m päässä).
Katso Forecan sääennuste 10 vrk Koutsounari, Ierapetra>>>

Koutsounari, Ierapetra lähellä (n 8 km)Myynnissä olevat huoneistot:

Huoneistot sijaisevat oliivitarhojen keskellä vuorten ja meren välissä. Ne ovat osa kiinteistömuotoista maisonettea (lähinnä vastaa meidän rivitaloa). Ne ovat kaksi vierekkäistä huoneistoa talon maantasakerroksessa ja sen länsipäädyssä. Huoneistot on nyt yhdistetty yhdeksi, mutta ovat helposti jaettavissa kahdeksi niinkuin ne aluperin ovat olleetkin. Talon muut huoneistot ovat amerikkalaisen, italialaisen, saksalaisen ja ruotsalaisen perheen omistuksessa. Nyt myytävät huoneistot omistaa kreikkalainen mies, joka puhuu hyvin suomea ja on valmis esittelemään huoneistoja suomeksi.

Tekniset tiedot:

Talo on rakennettu tiilestä v 1987-88 ja sillä oma tontti.
Talo on kytketty kunnaliseen vesijohto- ja viemäriverkostoon. Vesi on hyvälaatuista ja juomakelpoista!
Lämmin vesi saadaan talon katolla olevan aurinkokeräimen kautta. Edullista asumista!

Huoneisto A:
oh, avokeittiö, makuuhuone ja wc/pesuhuone, autokatos, yhteinen puutarha huoneisto B:n kanssa, terassi, keskenräinen grillikatos(yhteinen), lisäksi varastohuone.
Sisäpinta-ala 35m2, päätyhuoneisto
Varusteet: ilmalämpöpumppu, keittiökalusteet ja koneet (sähköliesi, jk/pk), osa kalusteista jää tarvittaessa.
Hinta 59.000€

Huoneisto B:
oh/keittosyvennys, 2 mh, wc/pesuhuone, terassi, autopaikka, yhteiset tilat huoneisto A:n kanssa kuten yllä
Varusteet: vaatimaton keittosyvennys, ei liettä, ei jääkaappia, molemmissa huoneistoissa on erillinen sähkönmittaus.
Sisäpinta-ala 36,4m2, välihuoneisto, huoneisto pysyy kohtuullisen viileänä kesälläkin.
Hinta 43.000€

Yhteiset: puutarha, jossa on mm mandariinipuu, appelsiinipuu, granaattiomenapuu ja aprikoosipuu, lisäksi kukkia ja yrttejä(rosmariinipensas, jasmiini ym).

Huoneistot myydään myös yhtenä kokonaisuutena, jolloin hinta on 99.000€. Kreikkalainen kiinteistökauppa poikkeaa suomalaisesta jonkin verran. Ostajalle tulevat maksut tekevät notariaattimaksuineen ja veroineen sekä välityspalkkioineen n 11% kauppahinnasta.

Toki huoneistot soveltuvat myös ympärivuotiseen asumiseen hyvin, tähän asti kreikkalainen perhe on käyttänyt yhdistettyja huoneistoja kotinaan.


Uskomattoman upea hiekkaranta vain 500 m päässä!

Katso kuvat(see pictures)>>>
Rannat Koutsounarissa ja lähialueella ovat aivan suurenmoiset: hiekkarantaa (Long Beach) riittää 9 km ja vesi on kristallinkirkasta. Ranta-alueella on hyvät palvelut. Rannat ovat äärimmäisen hyvin hoidetut ja poikkeksellisen siistit. Varsinainen massaturismi on vähäistä verrattuna pohjoispuolen massaturismialueisiin.
Kaikki oheiset kuvat ja video on kuvattu 11.11.-11 n klo 11-12, jolloin lämpötila oli n 27 astetta ja vesi n 23 astetta. Etelä-Kreetan ilmasto on talvellakin Suomen kesää vastaava silloin kun aurinko paistaa ja se paistaa usein.

Katso video(see video) >>> Kalo taxidi stin Kriti!
Kreikka, Peloponnessos, Methana, Ag.Giorgios
Koot n 20-25m2, hinnat koosta ja sijainnista sekä varustetasosta riippuen alkaen 19.000€  aina 60.000€ asti. Ideaalinen pienen perheen lomanviettoon ja sen lisäksi huoneistoja voi vuokrata, kun niita ei itse käytä. Vuokrataso vaihtelee sesongista riippuen 25-45 euron välillä.  Tämä nyt rakennettava rakennus on jo 6. saman rakennusliikkeen tälle alueelle tekemä.Menemme itse katsomaan rakennusten paikkoja ja suunnitelmia paikanpäälle lokakuun lopulla 2012.

Huoneistoluettelo ja hinnat:

Pohjakerros:                                                                             
I1=26m2=   45.000€    
I2=20,6m2= 19.000€                                                              
I3=21,6m2= 22.500€                                                              
I4=22,6m2= 24.800€                                                              
I5=24m2   = 38.000€                                                              
I6=23,55m2=39.000€                                                             
I7=21,8m2=  34.000€                                                             

Uusia lomahuoneistoja (studiot) Aegeanmeren rannallaAgios Giorgios on pieni kalastajakylä Methanan kaupungin lähellä, sinne on matkaa n 7 km. Muita lähistön kaupunkeja ovat Galatas, Poros, Nafplio, Argos. Epidavros sijaitsee 20 km:n päässä lomahuoneistoista. Korintin kanavalle on matkaa vajaa 100 km, Ateenaan ja lentokentälle ajoaika autolla on n 3 tuntia. Moni tulee Methanaan kuitenkin lentokentältä Pireuksen kautta kantosiipialuksella, jolla matka taituu vajaassa kahdessa tunnissa. Alue on suosittua lomaseutua niin kreikkalaisten kuin ulkomaalaistenkin keskuudessa, yhteydet Ateenaan ovat hyvät ja monet nähtävyydet sijaitsevat päivämatkan päässä (Olympia, Korintinkanava, Epidavros, Kalavryta ja tietysti itse Ateena). Alueella asuu kreikkalaisten lisäksi jonkin verran vierasmaalaisia. Lomahuoneistoja omistavat tällä hetkellä eniten hollantilaiset ja britit, skandinaavejakin on.

2.kerros
A1=26m2=       60.000€
A2=20,6m2=    44.000€
A3= Varattu
A4= Varattu
A5=24m2=       48.000€
A6= Varattu
A7= Varattu

Hyvät yhteydet Ateenaan, Korinttiin, PireukseenLomahuoneistot rakennetaan niin, että pääterassien suunta on suoraan merelle, rantaan ja satamaan. Toinen pienempi terassi on vuorille päin, aurinko paistaa  siis terassille aina jostakin päin. Saamme lisää materiaalia sivuillemme pian.

Varustetason voit itse määritellä, mutta osa varusteista ei kuitenkaan kuuluu perushintaan. Myyntihinnan lisäksi kreikkalaisessa kiinteistökaupassa pitää varautua myös suomalaisia kuluja korkeampiin varainsiirtoveroihin, sähkön kytkentämaksuun, lakimiehen palkkioon (lakimies on pakollinen, me hankimme sen) ja notaarin kuluihin. Yhteensä kaikki nuo tekevät n 15 % kauppahinnasta, esimerkiksi 25.000€ maksavan huoneiston muut kauppakulut ostajalle ovat  n. 3500€.

Katso lisää tietoja(see more)>>>> rakennusliikkeen Methana Buillding sivuilta

Katso lisää kuvia(see more photos)>>>

Katso Ag.Giorgios ja Methana video(see video Ag. Giorgios and Methana)>>>

Katso tästä Forecan 10 vrk sääennuste Methana>>>
Powered by Smart Kotisivutyökalu